Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Testfelépítés: közepestől a nagy testméretűig, erős és izmos, nem túl zömök, de hajlékony. A bordázat kerekded, jó felépítésű. Az erős lábak közepes hosszúságúak, egyenletesen vékonyodnak az erős, kerekded mancsok felé. A farok közepes hosszúságú, a töve széles, és enyhén keskenyedik a lekerekített vége felé.

 

 

 

Fej:  a széles koponya kerekded benyomást nyújt, enyhén hosszabb, mint amilyen széles. Az orr közepes hosszúságú és széles. A profil határozottan ívelt, módosult stoppal. Az orr szögletes, masszív. A nyak erős és izmos.

 

Fülek: közepes méretűek, végük enyhén lekerekített, enyhe fülpamacs megengedett, majdnem egyenesen állnak, és nem igazán nagy a távolság köztük..


Szemek:
nyíltak, kerekek, picit ferdék, és egymástól távol helyezkednek el. A szemszín egyenletes és harmonizál a bunda színével. Az ezüst változatoké csak zöld lehet, az arany-cirmosé pedig kizárólag aranyszínű.


Szőrzet:  rövid, dús, erős és fényes.

 

 

 

Színváltozatok:  csokoládé, a fahéj és a hígult színek (lila, őzbarna) semmilyen színkombinációban (bi-colour, tri-colour, cirmos) nem megengedettek, csak úgy, mint a sziámi színek. Minden más megengedett.

 

Pontszámok (WCF):

Testfelépítés: 40 pont
Fej: 35 pont
Szőrminőség: 10 pont
Szőrszín és mintázat: 10 pont
Kondíció:

  5 pont

Tenyésztők:    Színváltozatok    Vissza
BlueJeans (CA)        
  Képtár   Főoldal

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.